Skriv ut

Låt entreprenören i dig blomstra!


Vill du vara din egen chef?
Vill du sätta ramarna för ditt eget jobb?
Vill du tjäna pengar?
Gillar du en utmaning?


Har du idéer, sugen på att ge dem liv, vilja att greppa en utmaning...?


SOMMARLOVSENTREPRENÖR är din chans! Går du på gymnasiet eller ska börja på gymnasiet så kan du, själv eller tillsammans med en kompis, driva något eget under sommaren.
Som Sommarlovsentreprenör får du stöd att komma igång, utveckla dina idéer och support att genomföra "din grej". Du kommer att lära dig massor om företagsamhet och entreprenörskap på ett garanterat roligt sätt.


I PROGRAMMET INGÅR:
› En veckas kick-off med duktiga inspiratörer som hjälper dig att skapa en bra startplatta för dig och din verksamhet.
› Handledare som följer dig och dina kompisar på vägen.
› Nätverk och mentorer som hjälper dig att lyckas.
› Försäkring
› Startpeng
› Avslutningsaktivitet


SKAPA DITT EGET SOMMARJOBB HELT ENKELT!

Utmaningen
Sommarlovsentreprenör utmanar och utvecklar ungdomar. Ungdomar tränas i att utveckla intressen och problemställningar till affärsidéer och sedan genomföra dem i skarpt läge.

Pengar
Sommarlovsentreprenör ger ungdomar en möjlighet att själva påverka sin inkomst under sommaren. Startstipendiet på 2000 kronor är bara en grund. Hur mycket man faktiskt tjänar beror på affärsidén och hur mycket arbete man lägger ned. Det finns sommarlovsentreprenörer som tjänat tiotusentals kronor.

Positiv företeelse
Sommarlovsentreprenörer är positiva inslag i samhällsbilden. Turister och invånare kan glädjas åt kontakter med motiverade och duktiga ungdomar. Arrangören och kommunen kan glädjas åt positiv uppmärksamhet i media. Ungdomarna själva kan glädjas åt en lärorik och rolig upplevelse.

Ladda ner ansökan här.

 

Kontaktperson:

Anna Sköld, Konsulent, Tfn: 021-39 15 27


Sidan uppdaterades 2017-03-15